Vilkår og betingelser

1. Generelt

Ejer og administrator:
Come North
V-tal: 647217
Giljavegur 42
FO-360 Sandavágur
Færøerne

rentacar@comenorth.com
+298 282 583

2. Kontraktsbetingelser og oplysningsforpligtelser

Denne side indebærer alle vilkår og betingelser. Da du bestiller en bil gennem comenorth.fo, accepterer du disse vilkår og betingelser. 

3. Transaktion

Come North bruger NETS til alle financielle transaktioner på comenorth.fo. Da du betaler din booking online, må du oplyse kortnummer, kortets udløbsdato og kortets sikkerhedskode. Dit korts data er krypteret.

4. Betaling

Du betaler for din booking online. Du kan betale med kortene vist nedenfor. Alle betalinger er i DKK med mindre andet er angivet. 

5. Depositum

Ved oprettelse af din reservation bliver et depositum, samt totalbeløbet af billejen og yderlige produkter trukket af dit kort. Depositum er DKK 1.500. Depositum giver os mulighed for at trække gebyret for eventuelle yderligere undersøstunnelture, en bil returneret uden en fuld tank, parkeringsbøder, skader og lignende, hvis det skulle være nødvendigt.

6. Forsikring

SCDW forsikring, der begrænser eget ansvar til DKK 1500, er inkluderet i prisen.

7. Bekræftelse og kvittering

Reservationen er ikke gyldig før du har fået en bekræftelse på mail. Bekræftelsesemailen er din kvittering. Alle priser er i danske kroner (DKK), og færøsk moms (MVG) er inkluderet.

8. Personlig information

De faktureringsoplysninger, du opgiver, vil blive gemt af Come North i 5 år til regnskabsmæssige formål, hvorefter oplysningerne slettes. Oplysningerne vil ikke blive solgt til tredjepart.

9. Annulleringspolitik og tilbagebetaling

Annulleringer skal foretages mindst 3 døgn inden lejeperiodens start. Annullering efter deadline resulterer i fratrækkelse af prisen for to dages leje fra dit kreditkort. Annulleringer foretaget mindst 3 døgn inden lejeperiodens start bliver fuldt tilbagebetalt.

10. Valg af lov

Denne aftale reguleres og fortolkes i overensstemmelse med færøsk lovgivning.

11. Nyttig information

Afhenting og aflevering

Bilen hentes og afleveres i Vágar lufthavn. Kontakt os venligst ved ønsker om andet afhentnings- og/eller afleveringssted.

Chauffør

Chauffører skal være mindst 21 år. Chauffør og eventuelle yderligere chauffører skal have haft et gyldigt kørekort i mindst to år forud for biludlejning, og kørekortnummer samt navn på mulige ekstra førere skal angives ved reservation.

Ektra fører

Ekstra fører er inkluderet i prisen. 

Kilometertal

Gratis kilometertal er inkluderet i prisen.

De tre undersøiske tunneller

På Færøerne har vi tre undersøiske tunneller (Vágatunnilin, Norðoyatunnilin og Eysturoyartunnilin). Det koster DKK 100 (retur) at køre gennem de to første, medens det koster DKK 350 for at køre gennem den nye Eysturoyartunnil (retur). Disse gebyrer skal betales direkte til os og ikke på tankstationerne.

Vi tilbyder et tunnelpas (fire eller syv dage), som inkluderer fri passage gennem Vágatunnilin og Norðoyatunnilin samt to enkeltture (eller én tur/retur) gennem Eysturoyartunnilin.

Yderligere undersøiske tunnelture, som ikke betales for under reservationen eller ture foretaget efter dagene inkluderede i tunnelpasset, trækkes fra depositum.

For lejeperioder længere end syv dage, venligst kontakt os på rentacar@comenorth.fo eller via telefon +298 282 583, og vi finder en løsning sammen.

Brændstof

Bilerne hentes med en fuld tank og afleveres med fuld tank. Hvis bilen ikke bliver leveret med en fuld tank, trækker vi et gebyr fra depositum for brændstoffet samt med at der bliver påbelagt et ekstra gebyr på DKK 250 for påfyldning. 

Børnesæde

Børnesæder er gratis og kan placeres i bilen afhængig af tilgængelighed.

Rygning

Rygning inde i bilerne er strengt forbudt. Et beløb på DKK 1000 trækkes fra depositumet hvis der er røget i bilen i lejeperioden.

Rengøring

Vi forventer at bilen bliver behandlet ordentligt, måske som Deres egen. Hvis bilen bliver afleveret overdrevent beskidt, kan der påløbe ekstra rengøringsafgifter.

Sen aflevering

I tilfælde af forsinket aflevering kan der opstå et ekstra gebyr, medmindre du ringer til os på forhånd for at fortælle os, at du vil blive forsinket. Du er velkommen til at ringe til os for at spørge, om det er muligt for dig at have bilen længere end angivet i aftalen, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine anmodninger med forbehold af tilgængelighed.

Biler

Alle vores biler er nye modeller. En oversigt med vores biler kan ses her.

 

Vilkår og betingelser blev sidst revideret den 23. november 2021.