Ofte stillede spørgsmål

Hvad er priserne på en Lejebil?

Priserne varierer fra bil til bil og fra sæson til sæson. Du finder de forskellige typer og se priserne for året 2021/2022 ved at klikke på dette link.

Vores priser for billeje på Færøerne 

Vores priser bestemmes af hver startende dag. Det vil sige, at hvis du afhenter bilen efter kl. 17.00 lokal tid, betaler du ikke for resten af ​​den dag. Desuden betaler du ikke for resten af ​​den dag, hvis du afleverer bilen inden kl. 9 lokal tid.

Hvad er inkluderet i prisen for billeje? 

Priser er inklusiv levering, fri kilometer, gratis ekstra fører, børnesæde hvis ønskes og SCDW forsikring, der begrænser eget ansvar til DKK 1.500. 

Er der ekstra omkostninger ved billeje?

Når du gennemfører reservationen, vil et depositum blive reserveret på dit kreditkort. Depositum er på DKK 1.500. Det reserverede beløb giver os muligheden for at trække gebyr for eventuelle yderligere undersøiske tunnelture, en bil returneret uden en fuld tank, parkeringsbøder, skader og lignende, hvis det skulle være nødvendigt.

På Færøerne har vi tre undersøiske tunneler (Vágatunnelen, Norðoyatunnelen og Eysturoyartunnelen). Det koster DKK 100 (retur) at køre gennem de to første, medens det koster DKK 350 for at køre gennem den nye Eysturoyartunnel (retur). Disse gebyrer skal betales direkte til os og ikke på tankstationerne.

Du kan alternativt købe et 4 dages tunnelpas til DKK 400 eller et 7 dages tunnelpas til DKK 500 (maksimum to enkeltture gennem Eysturoyartunnelen og ubegrænset gennem Vágatunnelen og Norðoyatunnelen). Eventuelle ekstrature, der ikke betales for ved reservationen og ture foretaget efter de fire/syv dage, trækkes fra depositum.

Det er det hele. Ingen andre skjulte omkostninger og intet vås.

Hvor kan jeg hente og aflevere lejebilen?

Bilen hentes og afleveres i Vágar lufthavn. Kontakt os venligst ved ønsker om andet afhentnings- og/eller afleveringssted.

Hvor finder jeg lejebilen på lufthavnen?

Ved enden af række C eller ved P4 er stedet for afhentning og aflevering ved Vágar Lufthavn.

Hvordan ved jeg hvilken lejebil, jeg leder efter? 

Når du gennemfører en online reservation, vil du få en bekræftelsesmail, som indeholder information om din reservation. Omtrent 24 timer inden udlejeperiodens start vil du igen modtage en e-mail med informationer om bilen, som du har booket.

Hvis du ikke har modtaget den første bekræftelsese-mail, er det sandsynligt at du heller ikke vil modtage den næste e-mail. Det er derfor vigtigt at du tjekker din spam/uønsket post mappe.

Har du stadig ikke modtaget e-mailen, kontakt os venligst på enten rentacar@comenorth.fo eller på telefon +298 282 583 hurtigst muligt. Information om bilens type, farve og nummerplade vil være inkluderet. Du vil også få instruktioner til hvordan nøglen til bilen overleveres.

Hvornår og hvordan betaler jeg for lejebilen?

Du betaler når du reserverer bilen. Fuldt depositum bliver tilbagebetalt efter lejeperioden, hvis ingen ekstra gebyrer bliver pålagt.

Hvordan betaler jeg for undersøiske tunneler?

Brug af de undersøiske tunneler skal betales direkte til os og ikke på tankstationerne. Dette beløb kan betales ved reservationen ellers vil det blive fratrukket af depositum.

Kan jeg aflevere lejebilen senere end aftalt?

Hvis du har brug for at forlænge din lejeperiode, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt, og vi vil forsøge at imødekomme din anmodning med forbehold om tilgængelighed. I tilfælde af for sen aflevering af bilen kan der opstå et tillægsgebyr, hvis andet ikke er aftalt.